Szappankészítő tanfolyam – online

Szappankészítő tanfolyam – online

Többen érdeklődtetek már az online interaktív tanfolyam iránt. Itt olvashatjátok Dóri tapasztalatait a tanfolyamról és belekukkanthattok a tanfolyamon készített képekbe is. :)

Dóri már készített olívaolajból szappant előtte, de rengeteg kérdése volt, ezért úgy döntött jelentkezik az online szappankészítő tanfolyamra.

 Szappankeszites_online_VD_01  Szappankeszites_online_VD_03
 Szappankeszites_online_VD_04  Szappankeszites_online_VD_05
 Szappankeszites_online_VD_06  Szappankeszites_online_VD_07
 Szappankeszites_online_VD_02  Szappankeszites_online_VD_08
Kókusz, ricinus és kecsketejes szappanok készültek :)

Dorottya véleménye a szappankészítés tanfolyam online formájáról: “Először kicsit aggódtam részt venni az online tanfolyamon, aztán úgy döntöttem mégis belevágok és beigazolódott, hogy jól tettem, mert félelmeim az első percekben el is röppentek.Attól izgultam leginkább, hogy nem áll majd ott mellettem egy szakember, aki irányítsa a kezem és így majd elbénázom a dolgokat, vagy nem fogom érteni, hogy pontosan mit is kell csinálni. Szerencsére semmi ilyen nem történt, minden nagyon érthető és világos volt, nagyon élveztem a napot.Külön örültem, hogy végig a saját otthonomban, konyhámban lehettem és minden a kezem ügyében volt. Természetesen némi önállóságot követel a kurzus gyakorlati része, de ily módon a szappankészítés minden apró mozzanatát, az alapanyagok beszerzésétől kezdve, úgy tanulhattam meg, ahogyan azt én, egyedül, a saját konyhámban a későbbiekben is bármikor meg tudom valósítani. ”

rusztikus_citromfu_szappan csokis_alomhullam_szappanok
 koromviragos_napraforgo  rozsaszin_kockas_szappan
 levendulas_fuzer_virag_szappan  Ha szeretnétek ilyen szép füzért vagy csak egyszerűen kérdeznétek valamit Dóritól, itt tehetitek meg: fuvekszelleme@gmail.com

A tanfolyamokra itt tudsz jelentkezni!

Véleményed van? Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.